Over het platform.

WebConcern Cloud is een online applicatie en een bewezen oplossing waarmee u uw eigen content platform (website) opzet, een hechte band met uw bezoekers opbouwt en uw achterban laat groeien.

Oké, wat is de bedoeling?

  • 1 We maken een prachtige en gebruiksvriendelijke portal voor uw doelgroep.
  • 2 U blijft geweldige onderscheidende content maken.
  • 3 We maken samen uw achterban groter dan ooit tevoren.

Benieuwd hoe we dit al gedaan hebben voor onze klanten?


Bekijk de features.

Gebruikers- en profielbeheer (CRM)

Bouw van iedere gebruiker een dossier op, met waardevolle data over hun bezoekgedrag, geschiedenis aan e-mails en bestel- en betaalgeschiedenis.

Contentbeheer

Beheer alle soorten content: nieuwsberichten, artikelen, documenten, afbeeldingen, video’s of audio.

Toegangbeheer

Segmenteer geselecteerde gebruikers in groepen en toon content gericht aan bepaalde groepen.

Paginabeheer (CMS)

Maak van uw content platform een volwaardige website en beheer met een geavanceerde editor alle pagina’s binnen uw website.

Hoog in zoekmachines (SEO)

Uw website voldoet aan alle belangrijke criteria waar zoekmachines op beoordelen.

Uitgebreide analytics

Gedetailleerde en real-time statistieken van wat er op en om uw platform gebeurd. Krijg antwoord op vragen als: Hoeveel bezoekers zijn er nú op uw website? Hoeveel % van uw bezoekers is al bij u bekend (in het CRM)? Hoe presteren de bannercampagnes van uw adverteerders? Waar komt het verkeer vandaan?

E-mail marketing

Maak, verstuur & analyseer nieuwsbrieven en gepersonaliseerde e-mails.

Push notificaties

Maak van bezoekers terugkerende bezoekers. Blijf onder de aandacht en verstuur push notificaties met regelmatige updates.

SSL+ (https://)

Met SSL worden alle data vanaf de server versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Behalve een hogere ranking in Google, zorgt de extra beveiliging voor een vertrouwelijke uitstraling.

Campagnes

Richt marketingzones in op uw website en rooster verschillende (banner)campagnes in.

Events

Maak en beheer evenementen en verwerk aanmeldingen.

One page checkout

Finance

Maak en verstuur eenvoudig digitaal facturen en herinneringen, verwerk online betalingen, laat uw offertes online ondertekenen en houd realtime overzicht over uw financiën met het management dashboard.

Enterprise hosting

Door het automatisch bijschalen van servercapaciteit heeft uw platform een hoge bereikbaarheid, ook op momenten van piekbelasting.

Elastic Search (coming soon)

Maak uw platform volledig doorzoekbaar. Stel de zoekmachine naar uw wensen in. Bepaal welke delen van uw platform doorzoekbaar zijn, de weging van de verschillende elementen in de resultaten en waar uw bezoeker op kan filteren.

Vacaturebank (nieuw)

Zoek naar personeel onder uw doelgroep met een volledig geïntegreerde vacaturebank. Plaats zelf vacatures of laat bezoekers vacatures toevoegen.

Start uw platform

Profiteer van onze ervaring en passie bij het ontwikkelen van content platforms, waarmee u de vrijheid heeft om zelf te bepalen hoe u wilt verbinden met uw doelgroep. Vanaf € 175 p/m.

Ga van start

In verband met de grote vraag hebben we in 2018 slechts capaciteit voor een beperkt aantal nieuwe aanvragen.